Tack blackjacksverige.com!

Malaria är en dödlig sjukdom som sprids av myggor. 240 miljoner människor blir sjuka varje år och cirka 625 000 av dem dör. 70 % av de som mister livet är barn under 5 år och det är sjukdomen som tar livet av de flesta gravida kvinnor världen över.

Ett av de bästa sätten att få skydd mot malaria är att ha myggnät som är behandlade med bekämpningsmedel att sova under.

Tack vare ett samarbete med blackjacksverige.com har vi kunnat samla in pengar till Stiftelsen Mot Malaria. Donationen kommer att resultera i 392 myggnät. Näten kommer att skydda 706 personer.

Här kan du läsa mer om donationen och se vart näten ska delas ut.

De skänkta näten är en del av dessa 432 250 nät som distribueras i Kongo. Till vänster visas var Kongo ligger, och till höger där de olika leveranserna av nät finns i själva Kongo.

Detta partnerskap är ett litet steg mot att skapa en bättre värld och det är en del av Great.coms initiativ “iGaming for Future” – Att förena spelindustrin för att göra gott.

Om blackjacksverige.com

blackjacksverige.com är en plattform som fokuserar på det populära kortspelet Blackjack. Här kan du läsa om regler och få tips för att förbättra ditt spel som blackjack spelare. Om du är ny inom Blackjack kan du här även testa spela helt gratis på några av de mest populära borden på nätet. 

Om du är helt ny inom Blackjack kan du här lära dig allt du behöver veta innan du börjar spela på riktigt. Det finns grundliga guider om regler, hur du räknar kort, tips, odds och Blackjack tabeller. 

Men inte bara det, blackjacksverige.com har allt om filmer, böcker och skönlitteratur inom just Blackjack. Om du gillar att spela live, fysiskt på ett casino, kan du även här hitta platser i Sverige där du kan spela live. 

Eftersom Blackjack är ett av de spel där du som spelare har störst möjlighet att påverka dina vinstchanser är det bra att tänka på några grundläggande saker. Blackjacksverige.com hjälper dig med tips och mycket mer som är användbara om du vill maximera dina vinstchanser.

Detta är guiden du behöver känna till för att spela bra blackjack online. På sajten finns några av de populäraste blackjackborden och information om dessa.