Tack Oddsmatcher.se!

Malaria är en dödlig sjukdom som sprids av myggor. 240 miljoner människor blir sjuka varje år och cirka 625 000 av dem dör. 70% av de som mister livet är barn under 5 år och det är sjukdomen som tar livet av de flesta gravida kvinnor världen över.

Ett av de bästa sätten att få skydd mot malaria är att ha myggnät som är behandlade med bekämpningsmedel att sova under.

Tack vare ett samarbete med Oddsmatcher.se har vi kunnat samla in pengar till Against Malaria Foundation. Denna donation kommer att resultera i 359 myggnät. Nätverken kommer att skydda 647 personer.

Här kan du läsa mer om donationen och se var näten kommer att delas ut.

De skänkta näten är en del av dessa 432 250 nät som distribueras i Kongo. Till vänster visas var Kongo ligger, och till höger där de olika leveranserna av nät finns i själva Kongo

Detta partnerskap är ett litet steg mot att skapa en bättre värld och det är en del av Great.coms initiativ “iGaming for Future” – Att förena spelindustrin för att göra nytta.

Om Oddsmatcher.se

Personerna som ligger bakom sidan Oddsmatcher.se är sportintresserade personer som ägnat sig mycket åt oddsspel. Efter att väldigt framgångsrikt ha använt sig av matched betting under ett par år beslöt de sig för att försöka sprida metoden vidare genom att skapa en svensk plattform. Förhoppningen är att kunna väcka intresse hos de som inte testat metoden, men de vänder sig också till de mer erfarna spelarna. 

De strävar efter att du ska kunna använda dig av metoden för att tjäna pengar. De uppmanar dig samtidigt att spela lagom och att följa spelbolagens regler och villkor för att minimera riskerna. När de skapade oddsmatcher.se så var deras största mål att erbjuda en pedagogisk och lättförståelig sida som presenterar matched betting på ett sätt som gör att vem som helst ska kunna förstå metoden, oavsett förkunskaper eller intresse av en insättningsbonus, sport eller spel. 

Att följa olika bli-rik-snabbt metoder är oftast för bra för att vara sant. Dock så sticker ju matched betting ut i det avseendet att det faktiskt är en metod som du enkelt kan tjäna pengar på, du blir inte rik men du kan absolut skaffa dig en stadig månadsinkomst. Målet för de bakom Oddsmatcher.se är att alla ska kunna lära sig metoden utifrån det du kan läsa dig till hos dem.